Post 1

Na zijn actieve carrière, die een kwart eeuw in beslag nam, was Doesburg jarenlang keeperstrainer. Die functie vervulde hij bij Sparta, Feyenoord en het Nederlands elftal. Hij trainde achttien jaar de doelmannen van Feyenoord en werkte tussen 1990 en 2000 met de internationals van Oranje.

Doesburg heeft een eredivisierecord op zijn naam dat waarschijnlijk nooit meer wordt verbeterd. Hij speelde in totaal 687 wedstrijden op het hoogste niveau. Hij stond 471 duels onder de lat bij Sparta en 216 bij PSV.

Tussen 1967 en 1981 speelde Doesburg 8 interlands. Hij maakte deel uit van de Oranje-selectie op het WK van 1978 en het EK van 1980. Op 36-jarige leeftijd maakte hij in de wedstrijd tegen Griekenland (1-0) zijn EK-debuut.

Doesburg werd in 1988 tijdens het 100-jarige bestaan van Sparta benoemd tot Lid van Verdienste. Na het trieste nieuws heeft Sparta de vlaggen op het Kasteel halfstok gehangen. Sparta voetbalt zondag met rouwbanden als ADO Den Haag op bezoek komt. Voor die wedstrijd wordt een minuut stilte in acht genomen voor een van de grootste Spartanen uit de geschiedenis van de club uit Rotterdam.

More news

Post 1

Na zijn actieve carrière, die een kwart eeuw in beslag nam, was Doesburg jarenlang keeperstrainer. Die functie vervulde hij bij Sparta, Feyenoord en het Nederlands elftal.

Read More »

Post 1

Na zijn actieve carrière, die een kwart eeuw in beslag nam, was Doesburg jarenlang keeperstrainer. Die functie vervulde hij bij Sparta, Feyenoord en het Nederlands elftal.

Read More »

Environmental, Health & Safety

We take active participation in establishing and protecting the Environment taking care of Health and Safety (EHS) as well as following its  policy and procedures. By maintaining compliance with applicable EHS laws and regulations we strive to ensure the health, safety, and welfare of our team members and others affected by our business operations.

In response to the COVID-19 Pandemic, we work partly from home and use our office in RIDDERKERK as a meeting place in conformity with the RIVM advised regulations. On site and on the road we protect our people following a working protocol and keep a distance where possible.

Contact

Visiting address

Keurmeesterstraat 1
12984 BA RIDDERKERK
Phone : +31 33 879 52 97

P.O. Box 385
3860 AJ NIJKERK

 

Contact details DMO-Services

PO Box 22646 SOUTHBROOK
EDMONTON,ALBERTA
T6W0C3 CANADA

Phone : +17 808515719

info@dmo-services.com

Close Menu